Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Waar een mediator Breda jou bij helpt

Mediator Breda

Een scheiding is natuurlijk nooit leuk en koppels die trouwen verwachten dit niet. Het scheiden van mensen is iets ergs en vervelend, waardoor dit soms lastig kan verlopen. Naast dat een scheiding niet leuk is, moeten er wel veel dingen geregeld worden. Als je samen een scheiding regelt zijn de regels minder, maar als er bijvoorbeeld kinderen in betrokken zijn niet. Het regelen van deze afspraken kan door middel van een advocaat, maar ook door een Mediator. Een mediator Breda kan je helpen met allerlei dingen, alles wat verbonden is aan jullie scheiding. Maar wat gebeurd er tijdens een afspraak met een mediator? En hoe verloopt alles?

Wat is een mediator?

Tijdens scheidingen is het in sommige gevallen fijn om een mediator erbij te vragen, maar wat is een mediator? Deze persoon is helpt bij allerlei problemen die jij en je ex partner hebben tijdens het scheiden. En zorgt er dan ook voor dat alles goed verloopt. De mediator Breda zorgt ervoor dat jij en je partner evenveel kunnen spreken en dat meningsverschillen verholpen worden. Jij en je partner stellen afspraken en regels op, en bespreken deze samen in het bijzijn van de mediator. Deze persoon regelt dus zelf geen afspraken, hij is alleen bij het gesprek zodat alles goed verloopt. Ook let hij op de afspraken dat alles wel eerlijk is en voor beide personen in het voordeel is

Mediator Breda

Tijdens een mediation

Als jij en je partner willen scheiden, maar jullie merken dat het niet zo soepel verloopt? Kan je een mediator Arnhem inschakelen, deze persoon helpt je zodat het gesprek goed kan verlopen. Tijdens een mediation komen jij, je partner en de mediator samen in een ruimte. Als jullie samen zijn zorgt de persoon ervoor dat het gesprek goed verloopt. De afspraken die jullie in gedachte hebben moeten natuurlijk wel eerlijk zijn.