Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Laat je sieraden niet liggen

Sieraden inkoop

Het is zonde als je sieraden ergens laat liggen, als je weet dat ze nog enige waarde vertegenwoordigen. Als de sieraden van een bekend merk zijn, is de kans aanwezig dat ze nog veel geld waard zijn. Laat je echter de sieraden in je lade liggen, dan vertegenwoordigen ze geen enkele waarde. Gooi nooit zomaar sieraden weg, maar kies voor sieraden inkoop door zilvergoudamsterdam.nl voor de beste prijs. Omdat de specialisten precies weten waar ze het over hebben, krijg je altijd de eerlijke goede prijs voor merk sieraden.

Sieraden inkoop

Transparante taxatie

Wil je gebruik maken van sieraden inkoop, dan hoef je niet bang te zijn dat je geen prijs krijgt waar je recht op hebt. In de winkel van zilvergoudamsterdam.nl worden al je sieraden in een veilige ruimte uitgebreid getaxeerd, hierbij wordt gekeken naar de echtheid, naar de staat van de sieraden of het gehalte goud. Wil je na de taxatie de sieraden verkopen, ben je wel verplicht om een legitimatiebewijs te overleggen. Ben je jonger dan 18 jaar dan worden er geen sieraden van je ingekocht, ook bij twijfel over de afkomst worden de sieraden gekocht door de winkel. 

Snelle afhandeling is mogelijk

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je van de sieraden inkoop gebruik wilt maken omdat je geld nodig hebt, voordeel is dat je altijd snel contant geld hebt. Er gaan geen dagen overheen voordat je het geld hebt, ga je akkoord met de taxatie van zilvergoudamsterdam.nl dan krijg je direct contact het geld in handen. Heb je originele sieraden en heb je daarbij een certificaat, neem deze altijd mee. Een horloge met een origineel certificaat heeft meer waarde dan een horloge zonder. Dit geldt voor alle sieraden, munten en objecten. Wel wordt er altijd streng gecontroleerd op de afkomst van de sieraden om heling te voorkomen.