Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Is online boekhouden wat voor je?

Close up of businessman or accountant hand holding pencil working on calculator to calculate financial data report, accountancy document and laptop computer at office, business concept

Doe je de boekhouding nog altijd in een excel sheet of op papier? Stop daarmee en start vandaag nog met een compleet en eenvoudig te gebruiken boekhoudprogramma. Er zijn veel mogelijkheden en je weet direct hoe je ervoor staat. Want alles binnen het programma is direct na het inboeken inzichtelijk. 

Of je nu wilt weten wat je nog aan geld van je klanten moet ontvangen of welke belasting je tegemoet kunt zien. Aan alles is gedacht! Dat is de kracht van online boekhouden!

Kiezen voor een online boekhouding.

Het kiezen voor e-boekhouden is vaak niet makkelijk. Het gaat zoals het gaat hoor ik je denken. En misschien heb je ook wel gelijk. Maar wist je dat er veel meer uit je boekhouding te halen is. Wat dacht je van inzichten die je nu niet hebt. Hoe sta je ervoor. Misschien is het verstandig om een investering te doen of een studie te volgen. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden die je kunt benutten en je uiteindelijk veel geld opleveren. Dat geld laat je toch niet liggen?

Daarnaast is het voordeel dat je ieder moment gegevens kunt toepassen en bonnen aan je boekhouding kan toevoegen door een foto te maken. Zo maak je elke boekhouding heel snel en gemakkelijk compleet. Wat prettig is als je iets wilt terug vinden in je administratie. 

Waaruit bestaat een boekhouding?

Een boekhouding bestaat eenvoudig gezegd uit inkopen, kosten, verkopen en derving. Je kunt je misschien voorstellen hoe belangrijk het is om dit in een duidelijk overzicht te hebben zodat je ook voor jezelf een goed beeld hebt wat er onder aan de streep over blijft. 

Dat heb je met de uitbesteding van je boekhouding niet. Omdat het in beheer is van een boekhouder die weliswaar heel erg zijn best doet maar niet bij elke bon of verkoop verteld hoe je ervoor staat. 

Je kunt op ieder moment beginnen met online boekhouden. Of je nu gebruik maakt van de KOR regeling of van een gewone boekhouding.