Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

‘Ik besteed graag tijd aan mijn bedrijf, maar niet aan mijn administratie’. De oplossing voor jou

Mijn administratie verzorgen, kan dat nou niet makkelijker?’ Het is een vraag die veel ondernemers stellen en dat is ook logisch. Het bijhouden van de administratie is een tijdrovende klus waar je niet direct aan verdient, het zijn geen declarabele uren. Ieder uurtje dat je hier minder aan hoeft te besteden is dus pure winst. En daarom kiezen veel ondernemers net als jij voor het boekhoudkundige programma van Yoursminc, maakt boekhouden makkelijk.

‘klopt mijn administratie dan wel?’

Om een goede administratie te voeren zal je altijd scherp moeten blijven op je inkomsten en uitgaven. Je inkomsten komen binnen via de facturen die je naar klanten toestuurt. En die verstuur je rechtstreeks vanuit het Yoursminc boekhoudprogramma. En betalingen worden ook direct verwerkt zodat je alleen je uitgaven nog in moet voeren. De BTW is een vast percentage dus de gegevens in het systeem worden automatisch doorberekend naar de aangiften die je moet invullen. Zolang je hier scherp op blijft, kan er niets fout gaan in je administratie.

Meer tijd voor het uitbreiden van je bedrijf

Je vindt het helemaal niet erg om tijd aan je bedrijf te besteden, maar die tijd deel je het liefst wel zo efficient mogelijk in. Yoursminc helpt je daar op professionele wijze bij. Bespaar tijd en gebruik deze voor nieuwe projecten of ontwikkelingen die stil zijn blijven liggen omdat je er niet aan toekwam, in de zekerheid dat je administratie tot in de puntjes geregeld is.