Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Amsterdamse boekhouder

Amsterdamse boekhouder

Als Amsterdamse boekhouder komt er heel veel om de hoek kijken. Het is niet alleen maar goochelen met een paar cijfertjes, deze cijfertjes moeten namelijk ook kloppen. Als je erachter komt dat je aan het einde van de maand meer hebt uitgegeven dan dat er binnen is gekomen, dan is er iets niet goed gegaan.

Helaas als eigen ondernemer is mij dit al een keer overkomen. Ik wist niet waar ik het zoeken moest. Je moet er toch niet aan denken dat je in de min komt te staan. Een keer kan natuurlijk altijd gebeuren, maar als dit elke maand zo gaat, dan gaat er iets niet goed.

Amsterdamse boekhouder laten helpen

Nadat ik voor de zoveelste keer aan het einde van de maand geld te weinig had, heb ik aan de bel getrokken. Via IBEO heb ik deze hulp mogen ontvangen. Dit bedrijf heeft veel kennis in huis en kan je helpen met de administratie en de boekhouding. Zodra ik mijn bedrijf hier had aangemeld, kreeg ik een persoon toegewezen. Hier kon ik al mijn vragen stellen en deze heeft er ook voor gezorgd dat mijn administratie weer ging kloppen. Iets wat mij zelf nooit was gelukt. Het enige wat ik nu hoef te doen, is mijn bonnen en andere uitgaven en inkomen aan hun door te geven. Dit kan al via de app. Je stuurt dan de bonnen hierheen en de rest wordt afgehandeld. Amsterdamse boekhouder

Zeer tevreden over deze service

Eindelijk kan ik weer adem halen aan het einde van de maand. Alles klopt als een bus. Dat ik meer uitgaf dan ik binnen kreeg behoord tot het verleden. Want nu kan ik elke maand precies zien hoeveel ik binnen heb gekregen en hoeveel ik heb uitgegeven. Voorheen was het een beetje gissen en de hoop dat ik goed aan het gokken was. Tot op de cent nauwkeurig wordt alles bijgehouden.

Niet alleen mijn boekhouding heb ik helemaal uit handen gegeven, ook mijn administratie. Nu hoef ik mij geen zorgen te maken en kan ik mij inzetten op andere, belangrijke zaken. Dankzij IBEO  voel ik mij op en top ondernemer.