Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

ZZP factoring

ZZP factoring

ZZP factoring is ideaal als je jouw facturen snel uitbetaalt wilt hebben en niet teveel tijd wil besteden aan debiteurenbeheer. Ik heb zelf mijn facturatie uitbesteed aan Finqle en dit bevalt heel erg goed. Ik vertel je graag meer over hoe zij werken.

ZZP factoring Hoe werkt zzp factoring?

Na mijn klus stuur ik een factuur. Dit doe ik net zoals vroeger, alleen stuur ik deze factuur niet naar mijn klant maar online naar Finqle. Finqle stuurt vervolgens deze factuur door naar mijn klant en gaat tegelijkertijd over tot betaling van mijn factuur. Binnen 24 uur heb ik de betaling van mijn factuur binnen. De rest regelt Finqle.

Geen abonnementskosten

Ook voor een zzp is factoring ideaal. Juist omdat er geen vaste kosten zijn zoals abonnementskosten of aansluitkosten, betaal je alleen wanneer je daadwerkelijk factureert. De kosten van Finqle worden berekent met een percentage van de factuur. Dit wordt direct in mindering gebracht op je betaling. Ook voor mijn klanten verandert er weinig. Mijn vaste klanten moesten wel even het rekeningnummer wijzigen maar anders dan dat bleef alles hetzelfde.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

ZZP factoringZZP factoring kan alleen wanneer je eigen klanten bv’s of nv’s zijn. Als je klantenkring bestaat uit eenmanszaken of vof’s dan kom je helaas niet in aanmerking voor factoring door Finqle. Het is ook belangrijk dat je achteraf factureert en op basis van bonnen. Finqle wil immers bewijs dat jij ook daadwerkelijk geleverd hebt. Als je aan al deze eisen voldoet, dan kom je in aanmerking voor factoring.

Ik ben erg tevreden over de geleverde diensten van Finqle. De lijnen zijn kort, als ik vragen heb dan heb ik snel antwoord. Het feit dat alles online geregeld kan worden vind ik erg prettig. Facturen worden direct betaalt en doordat de factorfee direct wordt ingehouden heb ik naderhand ook geen rekeningen meer. Alles direct geregeld.