Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Ook voor financieel advies

Hulp bij schulden

Hulp bij schulden hoeft niet altijd te betekenen dat je alles maar uit handen moet geven. Je kunt ook alleen gebruik maken van de diensten om je te laten begeleiden, op deze manier behoud je zelf de controle over je geld. Ben je zover geraakt dat je niet meer uit de schulden komt dan is het misschien een goed idee om tijdelijk het beheer te laten doen door Financieel adviesbureau Deco. Is alles weer zoals het moet zijn dan kun je in overleg en met begeleiding weer zelf het beheer overnemen.

Hulp bij schulden

Vaste specialist voor jouw zaken

Bij een minnelijk traject zijn er een aantal specialisten die je kunnen helpen, je krijgt voor het hele traject iemand aangewezen. Hierdoor heb je geen lange wachttijden als je ergens mee zit, en nog belangrijker altijd korte lijnen van contact. Voor het vertrouwen is het natuurlijk ook goed dat je een persoon hebt die alles voor je doet. Veel mensen vinden het al moeilijk om erover te praten, heb je een vast persoon die bemiddelt dan wordt die stap een klein beetje eenvoudiger.

Hulp bij schulden

Eigen gegevens op de site

Wanneer je een traject van hulp bij schulden ingaat krijg je een eigen website waar je in kunt loggen. Op de website kun je de vorderingen zien en hoeveel je al betaald hebt, maar ook hoeveel je nog moet betalen aan de schuld. Het motiveert natuurlijk als je ziet dat er veranderingen zijn en de schuld afneemt. Hoe lager het bedrag hoe korter de tijd dat je nog moet aflossen.