Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Nieuwe schrijfblokken bedrukken

Als je werkzaam bent in de financiële sector, dan is het vanzelfsprekend dat je veel moet notuleren wat niet mag worden vergeten. Mijn werkgever heeft ervoor gekozen dat hij graag schrijfblokken bedrukken wilt met onze logo. Hiermee kunnen wij er alsnog voor zorgen dat alles wordt genoteerd, echt deze keer mét stijl.

Mijn taak

Mijn werkgever heeft mij de opdracht gegeven om een bedrijf te vinden die dit voor ons kan realiseren. Aangezien ik al wel eens eerder op het internet had gezocht naar een drukkerij kon ik eenvoudig in mijn geschiedenis bekijken. Tijdens het zoeken in mijn geschiedenis op de computer merkte ik Maxilia op. Dit bedrijf bedrukt ook diverse spullen, wellicht dat zij ons kunnen helpen toch? Doordat ik eigenlijk uit pure interesse op deze website had gekeken was ik enthousiast geworden. Nooit verwacht dat zij dit kunnen aanbieden voor een aantrekkelijk tarief.

Snelle levering

Nadat ik dit bedrijf had gevonden wilde ik het maar al te graag aan mijn werkgever laten zien. Hij vertelde dan ook vrijwel meteen dat ik hier een bestelling kon plaatsen. Dit heb ik uiteraard ook meteen gedaan en nog geen vijf minuten later had ik mijn bestelling geplaatst. Het factuur doorgestuurd naar mijn werkgever zodat hij dit kan voldoen. In de tussentijd heb ik natuurlijk nog wel even verder op deze website gekeken. Wie weet of dat ik hier iets leuks kan vinden wat ik thuis kan gebruiken toch? Ik kan dan ook zeggen dat wij optimaal gebruik maken van onze bedrukte schrijfblokken.