Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Hypotheekadviseur in jouw stad

Financiële-Meesters-Logo

Financiële meesters is een hypotheekadviseur in jouw stad of in de buurt. Dit is een bureau met wel 13 vestigingen het is dus gemakkelijk om een keer naar een van deze vestigingen te gaan. Ze zitten namelijk gevestigd in: Amersfoort, Arnhem, Baarn, Beverwijk, Nijmegen, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Koudekerke, Hoeksche waard, Loon op zand, Utrecht en Roosendaal. De kans is dus zeer groot dat een kantoor bij jou in de buurt zit of in de buurt waar je een huis wilt kopen. Het is wel zo handig om een adviseur te nemen uit de regio waar je een huis wilt kopen. Dit omdat deze adviseur veel verstand heeft van deze regio en precies weet hoe duur de huizen daar zijn. 

Eerste-huis-kopen

Hypotheek online berekenen

Het is tegenwoordig mogelijk om online te kijken hoe hoog de maximale hypotheek van jouw is. Hier hoef je slechts een aantal dingen voor in te vullen. Wel is het belangrijk dat deze zaken kloppend zijn zo krijg je de beste schatting. Je moet invullen wat het maandloon is, of je een vaste of tijdelijke baan hebt ook is het spaargeld heel belangrijk. Op basis van deze zaken wordt bepaald hoe hoog de hypotheek is die je krijgt. Heb je veel spaargeld dan is de wordt de hypotheek natuurlijk hoger, omdat de bank dan meer zekerheid heeft. Kies ook zeker een hypotheekadviseur in jouw stad of omgeving deze persoon heeft het meest verstand van de huizenprijzen enzovoorts. 

Wat doet een hypotheekadviseur

Een hypotheekadviseur in jouw stad kan veel voor jou betekenen. Online kan er een schatting gedaan worden van hoe hoog de hypotheek is. Bij een bezoek aan een adviseur weet je echter precies hoe hoog de hypotheek is. Na dit gesprek weet je dus precies in welk segment je kan gaan zoeken.