Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Hoe makkelijk kan je een bedrijfshypotheek afsluiten?

Het afsluiten van een bedrijfshypotheek lijkt voor sommige mensen een flinke klus, maar dit hoeft niet zo lastig te zijn als het lijkt.  Misschien heb jij al een duidelijk plan voor ogen, waardoor jij bijna alles op orde hebt, waardoor een bedrijfshypotheek afsluiten vrij eenvoudig kan verlopen. Weet jij wat je allemaal nodig bent en hoe je een bedrijfshypotheek afsluiten kunt? Als je een pand op het oog hebt, dan kun je al vrij snel een berekening voor een bedrijfshypotheek afsluiten laten maken! Wist je dat er altijd een kantoor bij jou in de buurt is, zodat je gemakkelijk langs kan komen voor het afsluiten van een bedrijfshypotheek?

Wat ben je nodig?

Als je een bedrijfshypotheek afsluiten wilt, dan is het erg handig een aantal zaken goed voor elkaar te hebben. Des te meer je op een rijtje hebt, des te sneller kan een bedrijfshypotheek afgesloten worden. Wat echt belangrijk is, zijn de inkomsten van jouw bedrijf. Met deze jaarcijfers kan men namelijk een eenvoudige berekening maken voor het afsluiten van een bedrijfshypotheek. Heb jij de boekhouding van je bedrijf volledig op orde en weet jij welk pand je wilt gaan kopen of ben je nog zoekende en wil je eerst de hoogte van de bedrijfshypotheek afwachten?

Wat als je niet alles op een rijtje hebt?

Als je niet alles op een rijtje hebt zal men alles op een rijtje moeten zetten, wat natuurlijk wel een klein beetje tijd zal gaan kosten. Dit is geen enkel probleem, want men kan ook met de benodigde stukken een eenvoudige berekening maken. Stukken die je nodig bent zijn specificaties van de bank en van de inkomsten. Let wel goed op, dat je de gevraagd stukken aanlevert en dat er geen stukken ontbreken. Dit laatste zorgt er namelijk voor dat een bedrijfshypotheek afsluiten langer tijd in beslag zal nemen dan eerder gedacht.

Voor wie is een bedrijfshypotheek?

Een bedrijfshypotheek is voor iedereen die in het bezit is van een eigen onderneming en een bedrijfspand zou willen kopen. Een bedrijfshypotheek afsluiten is helemaal niet lastig of ingewikkeld, omdat je namelijk de juiste hulp krijgt bij het aanvragen. Zelf hoef je hier niet heel veel voor te doen, behalve je wensen uitspreken. De maandlast moet wel passen bij je maandelijkse kosten plaatje, waardoor je jaarcijfers flink onder de loep genomen worden. Wanneer wil jij een afspraak maken voor het afsluiten van een bedrijfshypotheek?