Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Heb jij een incassobureau nodig?

Zit jij helaas in de situatie waarin een klant niet op tijd betaald, hoef jij je geen zorgen te maken. Je kunt namelijk een incassobureau Nederland inschakelen. Zij lossen deze vervelende situatie op. Als eerst is het altijd netjes en slim om een klant die niet betaald een betalingsherinnering en een aanmaning te geven. Heeft dit niet geholpen? Schakel dan een incassobureau in. Na het indienen van een incasso gaan zij aan de slag om het volledige bedrag van de openstaande facturen alsnog naar jou te brengen. Gebruik maken van een incassobureau kan meerdere keren, maar is ook eenmalig te gebruiken. 

Hoe wordt er te werk gegaan?

Een voorbeeld van een incassobureau is https://www.credifin-nederland.nl/. Zij gaan op de volgende manier te werk. Het traject bij hun begint bij jou. Jij maakt een account aan, dit kost maar een paar minuten. Vervolgens ga jij de openstaande factuur of facturen uploaden. Credifin Nederland gaat daarna aan de slag. Zij controleren eerst jouw factuur en de documentatie daarvan. Hierna wordt er aan de slag gegaan door middel van bijvoorbeeld een aangetekende e-mail, brief of SMS. Jij hebt tijdens dit traject 24/7 de mogelijkheid tot inzage. In jouw online dossier vind je de openstaande facturen en de daarbij horende voortgang. Zo kun jij altijd op de hoogte blijven. 

Geen verlies van klanten

Een incasso indienen om geld te ontvangen van een van jouw klanten kan eng lijken. Credifin Nederland zorgt tijdens het hele traject ervoor dat een eventuele goede relatie met een klant niet verloren hoeft te gaan. Dit doen zijn door op een vriendelijke, maar ook zeker een duidelijke manier te communiceren. Dit houdt in dat er duidelijk wordt gemaakt over welke factuur het gaat en welk bedrag daarbij hoort. Alleen wordt dit alles op een vriendelijke manier gedaan. Zo hoef jij geen klanten te verliezen bij het indienen van een incasso en ontvang jij toch al het geld.