Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Geld lenen zonder BKR registratie

cropped-glpd-nieuwe-header

Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om geld lenen zonder BKR te doen. Dit kan je in verschillende gevallen doen. Als je aan het einde van de maand krap bij kas zit en je bijna weer een inkomen krijgt. Of als je een nieuwe auto wilt financieren. Heb je een BKR registratie dan kan je vaak geen lening aanvragen. Echter is een relatief kleine lening wel mogelijk om aan te vragen. Zo kan je toch beschikken over wat extra geld. Er wordt na de uitbetaling ook geen registratie gedaan.

Verschillende aanbieders

Er zijn een aantal aanbieders die geld lenen zonder BKR. 2 bekende bedrijven die geld lenen zijn Ferratum money en Saldodipje. Er zitten een aantal verschillen tussen de leningen van deze 2. Echter zijn er wel een aantal dingen die gelijk zijn. Dit zijn de volgende dingen. Het maximale leenbedrag zonder BKR registratie is 1500 euro. Het rentepercentage is 13,99% dit betaal je dus extra terug aan de leningverstrekker. Het aflossen kan tussen de maand en 2 maanden duren het ligt eraan wat je zelf fijn vindt. De minimale leeftijd om te lenen is 19 jaar. De verschillen tussen deze leningen zijn dat je bij Saldodipje al kan lenen vanaf 50 euro, terwijl dit bij Ferratum 100 euro is.

Snel geld lenen zonder BKR

Het is mogelijk om snel geld te lenen zonder dat er een BKR registratie nodig is. Een lening kan aangevraagd worden binnen 10 minuten mits je alle documenten gereed hebt. Als alle documenten nog opgezocht moeten worden duurt dit echter wat langer. De voorwaarden waar je aan moet voldoen zijn. Je hebt een maandelijks inkomen van minimaal 900 euro. Je woont en hebt een bankrekening in Nederland. Ook is het verplicht om een Nederlands telefoonnummer te hebben.