Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Ethereum

Er zijn veel mensen die in een cryptocurrency willen investeren. Dit komt omdat je hier best veel geld mee kan verdienen. Echter zijn er veel verschillende cryptocurrency waar je in kunt investeren. De meeste mensen denken bij cryptocurrency meteen aan de Bitcoin. Echter is dit niet altijd de beste optie om in te investeren. 

Investeren in Ethereum

Ethereum is de op één na grootste cryptocurrency. Hierom zijn er ook veel mensen die er voor kiezen om in Ethereum te investeren. Veel mensen denken dat Ethereum de potentie heeft om groter te worden dan de Bitcoin. 

De meeste cryptocurrency werkt door middel van een blockchain. Dit houdt in dat de transacties die plaats vinden met een cryptocurrency op verschillende plaatsen versleutelt worden. Ethereum maakt hier ook gebruik van. Er wordt voor gezorgd dat er geen centrale partij is die het geld bezit. Je hebt namelijk overzicht over je eigen geld en kan je geld ook niet gezien worden door een andere partij. 

De data die een transactie bevat, kan niet door iemand anders aangepast worden. De data kan bekeken worden door andere partijen, maar kan nooit aangepast worden. Het maken van een transactie wordt versleuteld door middel van een dataminer. Het minen van Ethereum houdt in dat je een transactie versleuteld. 

Ethereum minen

Het minen van Ethereum heeft ook veel potentie. Dit komt omdat je voor elke transactie die je mined een beloning krijgt. Deze krijg je in ethers. Wel is het hiervoor nodig om een computer te hebben met erg veel rekenkracht. Dit krijg je door de GPU of grafische kaart van je computer. 

Om het minen van Ethereum soepeler te maken, is het ook mogelijk om zelf applicaties te maken voor de blockchain. Dit houdt in dat je ze zelf ook beter kan maken. Verder kan dit er voor zorgen dat het proces van het versleutelen van een transactie sneller gaat of soepeler gaat. 

Bij elke transactie die je mined, krijg je een vergoeding. Deze vergoeding is vaak niet al te hoog, maar door meerdere transacties achter elkaar te doen, kun je hier best goed aan verdienen. 

Lees alles over Ethereum via deze link: https://www.cryptovaluta-nieuws.nl/ethereum/ethereum-van-a-tot-z-alles-dat-je-moet-weten/