Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Een Office 365 Abonnement afsluiten bij Yourhosting

Office 365 Abonnement

Office 365 AbonnementHet onderwerp van vandaag is een Office 365 Abonnement afsluiten. Binnen in mijn onderneming worden er vele werkzaamheden verricht met computers. Simpelweg omdat ik eigenaar ben van een accountbureau. Voor onze klanten berekenen wij hun kosten, omzet en dergelijke. U kunt vast wel begrijpen dat het een must is om deze gegevens veilig op te slaan. Helaas was het systeem van mijn onderneming gecrasht. Hierdoor waren vele belangrijke bestanden van klanten verdwenen uit alle computers. Door deze crash heb ik een enorm verlies gedraaid op mij omzet, en natuurlijk ook imagoschade. Simpelweg omdat de klanten verhaal bij mij kwamen halen betreft de verdwenen bestanden. Het heeft dan ook bijna twee maanden de tijd nodig gehad om ervoor te zorgen dat alles binnen in mijn onderneming weer soepeltjes verliep.

Yourhosting

Voorzorgsmaatregelen

Maar na het oplossen van alle problemen ben ik de mogelijkheden gaan bekijken om bestanden veilig op te kunnen slaan. Hiermee bedoel ik dat ik bestanden niet kwijtraak zelfs als er weer een systeem crash voorkomt. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht bij het afsluiten van een Office 365 Abonnement. In het afsluiten van dit abonnement heb ik dan ook de oplossing gevonden. Simpelweg omdat ik via deze software de beschikking heb over een veilige opslag.

Software

Meer informatie

Met deze software worden uw belangrijke bestanden veilig gehost in de cloud. Uw gegevens worden als het ware data veilig gehost in de datacenters van Microsoft. U zelf bent de eigenaar en bepaald wat er met de gegevens gebeurt. Als u de service wilt verlaten kunt u de gegevens weer meenemen, zonder dat deze opgeslagen staan in de cloud.