Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

American Express accepterende bedrijven

American Express

Lees hier alles over de Amercan Express accepterende bedrijven. Er zijn drie redenen om een creditkaart aan te vragen. De belangrijkste hiervan is het reserveren van een vliegticket. Door gebruik te maken van de AMEX is het mogelijk om een stoel upgrade te krijgen. Tevens kan je hiermee punten sparen en deze in ruilen om jouw tickets mee af te kunnen rekenen.

De tweede reden kan zijn dat jij een ticket kan bemachtigen voor een optreden van een bekend persoon. Vaak is het onmogelijk om naar een bepaald optreden te kunnen gaan. De kaarten zijn al uitverkocht. Met de speciale pre-sale tickets is het wel mogelijk om naar jouw favoriete zanger op band te kunnen gaan. Er worden namelijk speciaal voor de AMEX gebruikers kaarten beschikbaar gesteld. Eerder waren hier al kaarten voor optredens van Justin Timberlake, Rihanna en The Rolling Stones beschikbaar.

Steeds meer American Express accepterende bedrijven

Veel voordelen om zelf een AMEX kaart aan te schaffen. Ben je eer zelf nog niet helemaal over uit welke voordelen dit allemaal met zich mee kan brengen, dan is het mogelijk om het eerste jaar dit geheel kosteloos uit te proberen. Na een jaar kan je deze kaart makkelijk weer opzeggen, mits je er geen gebruik van wilt maken. Let er dan wel op dat er een opzegtermijn van minimaal één maand van tevoren is.

Wij zijn zelf helemaal om en gaan de deur niet meer uit zonder deze creditkaart. Het gemak is zo groot en de voordelen enorm.