Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Makelaar Groningen staat voor je klaar voor de aankoop en verkoop van je woning

Ben jij op zoek naar een woning in Groningen of wil je juist jouw woning in Groningen verkopen? Dan is het verstandig om een makelaar Groningen in de hand te nemen. Tijdens deze overspannen huizenmarkt is snelheid je grootste vriend of vijand. Wanneer je bijvoorbeeld jouw woning wilt verkopen is het verstandig om een gedegen verkoopprijs neer te zetten. Doe je dit niet dan heb je kans op duizenden reacties en honderden bezichtigingen. Hier gaan vele uren van je tijd in zitten. Wil je een woning kopen daarin tegen, dan moet je eigenlijk al op voorhand weten dat de woning waar je interesse in hebt te koop komt wil je nog kans maken. Een aankoop of verkoopmakelaar ontzorgt je compleet in deze processen en zorgt er daarnaast voor dat je de juiste belangrijke beslissingen neemt. 

De makelaar Groningen helpt bij het maken van goede beslissingen en juiste keuzes

Tijdens het aankopen of verkopen van een woning moeten belangrijke beslissingen genomen worden. Het kopen of verkopen van een woning doe je niet dagelijks, het gaat echter niet om een pakje boter, er is veel geld bij gemoeid. De makelaar Groningen kan je helpen met het nemen van de juiste beslissingen en het maken van goede keuzes. Daarnaast regelt hij of zij de bezichtigingen, een taxatie en taxatierapport, helpt bij het rondmaken van de hypotheek, zorgt voor een eventuele bouwkundige keuring en onderhoudt het contact met de kopende of verkopende partij. Allemaal punten die stressvol kunnen verlopen en veel tijd kosten. Het kiezen van een goede makelaar is dus van groot belang bij het kopen of verkopen van een woning. 

Kennismaken met de makelaar

Het verkopen of kopen van een woning doe je niet zomaar even. Het is fijn dat je daarbij hulp krijgt van iemand die je vertrouwt en die op dezelfde golflengte als jij handelt. Daarom start een samenwerking tussen jou en een makelaar Groningen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na het gratis gesprek weet jij wat een reële waarde is voor jouw te verkopen woning of welke woningen er te koop staan of binnenkort te koop komen in de prijscategorie waarin jij een woning zoekt. Besluit je de hulp van de makelaar na dit gesprekt te aanvaarden, dan gaat de makelaar direct aan de slag met het op de kaart zetten van je woning of het zoeken van de perfecte woning voor jou.

Hoe dan verder?

Het woningaanbod in Groningen is momenteel erg klein. Dat betekent dat wanneer je jouw woning wilt verkopen, je vermoedelijk snel reactie krijgt van potentiële kopers. Uiteraard zal de makelaar deze werkzaamheden van begin tot einde voor je regelen en heb jij hier zo min mogelijk hinder van. Wanneer je een woning zoekt, zal de makelaar Groningen naar je wensen luisteren en direct zijn potentiële woningen die voldoen aan deze eisen tonen en een bezichtiging voor je inplannen. Hoe dan ook, in deze tijd kun je rekenen op snel resultaat en wordt snelheid bij het bezichtigen en bieden voor een nieuwe woning ook gewenst. De makelaar zal dus in nauw contact met je blijven gedurende dit hele proces.

Wil je zonder zorgen en stress een woning kopen of verkopen in Groningen? Vraag dan Namaco Groningen om hulp!