Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Maak kennis met DEGIRO

Met 80 internationale awards op zijn naam is DEGIRO ook meteen verkozen tot Nederlands beste online broker. Als je de keuze wilt hebben uit verschillende mogelijkheden om te kunnen beleggen zit je bij hier goed. DEGIRO biedt namelijk wereldwijde beleggingsmogelijkheden in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, ETF’s, opties, Futures en hefboomproducten. Welke vorm van beleggen past bij jou? Bij DEGIRO is het in ieder geval allemaal mogelijk. Je krijgt toegang tot meer dan 50 beurzen wereldwijd, welke verspreid zijn over maar liefst 30 verschillende landen.  Beurzen in Europa, Noord Amerika, Azië en Oceanië behoren allemaal tot de portefeuilles die DEGIRO beschikbaar stelt.

Van het begin tot nu

De geschiedenis van DEGIRO begint in Nederland. De eerste vestiging was in 2013. Maar in 2020 heeft dit bedrijf de krachten gebundeld met Flatex en zijn de twee bedrijven gefuseerd. Sindsdien is het bedrijf nog krachtiger in zijn branche en is het totale klantenbestand enorm uitgebreid. Vanaf de zomer van 2020 is het bedrijf trotse hoofdsponsor van de voetbalclub Borussia Mönchengladbach.

Waarom DEGIRO?

Een absoluut pluspunt is het online kenniscentrum. Daar is o.a. een blog te vinden met veel informatie over onderwerpen als belegging inspiratie, marktinzichten, ideeën en meer. Als beginnende belegger heb jij vast veel baat bij de beleggers academy. Een kennisbron die dit bedrijf speciaal heeft samengesteld voor nieuwe klanten die weinig tot geen kennis hebben van beleggen. In deze academy staan fijne duidelijke lessen in de vorm van korte video’s. Het niveau is voor iedereen te begrijpen en het is enorm verhelderend! Ook DEGIRO gaat met de tijd mee en heeft net als andere online effectenhandelaren een Apple app en een Google app ontwikkeld voor het gebruik van hun bekroonde software van het handelsplatform. Het handelsplatform is zeer gebruiksvriendelijk. Het handelsplatform wordt continu verbeterd. Aan de hand van de feedback van klanten worden er desgewenst nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Echter, de voornaamste reden dat klanten kiezen om hier te beleggen is wel het aanbod van super voordelige tarieven en de hoge mate van transparantie daarin.

Wat is de visie van DEGIRO?

DEGIRO staat gekend en is geliefd vanwege de concurrerende tarievenstructuur. De fusie met Flatex heeft beide banken in hun elementen versterkt waardoor zij samen nu een stabiel geheel vormen. Duurzame groei en ontwikkeling als één organisatie is een blijvend streven van FlatexDEGIRO. Waarbij dit dus niet zozeer gezien kan worden als het doel op zich, maar als een constante handelsvisie. Het blijven verbreden van het klantenbestand en het blijven optimaliseren van de handelsplatformen zijn daar onlosmakelijk aan verbonden. FlatexDEGIRO hecht bijzonder veel waarde aan jou als klant. Hun missie is dan ook om het beste uit jou als belegger te halen. Dit wil het bedrijf bereiken door beleggers in staat te stellen de slimste zelfstandige belegger te worden die ze kunnen zijn. Door het creëren van hoogwaardige beleggingsplatforms en persoonlijke diensten investeert FlatexDEGIRO in haar beleggers. Vanzelfsprekend komt die persoonlijke groei van jou als belegger uiteindelijk ook het bedrijf ten goede. Dit laatste zal de visie die FLatexDEGIRO heeft doen realiseren: Een wereld waarin beleggen volledig toegankelijk is voor iedereen en dat iedereen zelfstandig de leiding kan nemen over zijn of haar financiële toekomst.