Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Iets groots financieren? 75000 euro lenen

Stel je wilt een huis financieren of je wilt een grote verbouwing doen aan je bestaande huis, dan heb je hier een flink bedrag voor nodig. Een goede optie is om dan geld te lenen. Een bedrag van 75000 euro zou je bijvoorbeeld al een stuk helpen. Krediet is de grootste partij in Nederland wat betreft het aanvragen van een dergelijke lening. De specialisten van Krediet helpen je met het kiezen van een lening die aansluit op jouw wensen en behoeften. Interesse? Lees dan vooral verder in deze blog.

Waar heb je een lening voor nodig?

Eerder hadden we het al over een lening voor bijvoorbeeld een aankoop van een huis, of een verbouwing van je huis. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat een dergelijk bedrag van 75000 ergens anders voor dient dan voor je huis. Misschien wil je wel ergens flink in investeren en heb je hiervoor een groot bedrag nodig. Ook dan kun je kiezen voor 75000 euro lenen. Let wel op dat je hiervoor een goed plan dient te hebben, anders krijg je niet zo makkelijk een hoge lening als deze.

Verschillende leenvormen

Als je voor zekerheid gaat, dan ben je het best gebaat bij een zogenaamde persoonlijke lening. Dit is een lening waarin de rente vast staat en je de gehele looptijd hetzelfde bedrag betaald. Daarnaast staat deze looptijd ook vast, waardoor je precies weet wanneer je alles afbetaald hebt. Je kunt ook kiezen voor een doorlopend krediet als leenvorm. Dit staat eigenlijk voor flexibel lenen. Met deze lening krijg je niet meteen het gehele bedrag, maar krijg je deze in stappen, waardoor je iedere keer een x bedrag kan opnemen. Je betaald dus ook geen vaste rente over een vaste looptijd.