Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Elektrische auto leasen wordt steeds vanzelfsprekender

Voor de autoliefhebber is de keuze om te gaan leasen niet meer zo moeilijk. Met een totaalpakket, of een eigen samengesteld contract. Bedrijven die kiezen voor operational lease zakelijk genieten van een totaalpakket aan service. Reparaties en onderhoud maar ook verzekeringen worden als vanzelf in een contract geregeld. De maandelijkse kosten zijn vooraf duidelijk en dus weet iedereen waar die aan toe is. Geen onverwachte kosten maar zorgeloos rijden zonder de dure aanschaf van een eigen auto. Gemak en zekerheid in het wagenpark komt bedrijven goed uit. Met gespreide en constante afrekeningen geeft een ondernemer rust. Dan kan hij zich weer richten op waar hij goed in is: ondernemen.

Nederland koploper in aantal laadpalen

Het bezwaar van te weinig beschikbare laadpalen is aan het verdampen. In ons land kunnen elektrische rijders terecht bij 90.000 openbare laadpunten. Daarvan zijn er zo’n 3. 000 snelladers. De hoge laaddichtheid trekt particulieren en ondernemingen over de streep om te kiezen voor een lease auto elektrisch. Schoon en zuinig rijden is een opwaartse trend die niet meer te keren is. Bij veel grote winkelketens kun je tegenwoordig zelfs gratis de auto stekker inpluggen. Het verschil met de fossiele brandstof auto’s is daarmee enorm. Dat maakt elektrisch rijden goed voor het milieu en voor je banksaldo. 

Wagenpark passend bij imago van bedrijf

Ondernemers weten dat de beeldvorming naar de klanten toe, een belangrijk marketing onderdeel is. Een bedrijf dat het imago van groen en duurzaam uitdraagt zal dat ook in de eigen bedrijfsvoering moeten laten zien. Zij kiezen bij het auto leasen zakelijk meer en meer voor de schone varianten. Een hybride of volledig elektrisch wagenpark kan onderdeel uitmaken in het uitdragen van de doelen en visie van de onderneming. Met lease auto’s kun je snel schakelen zonder een piek in je bedrijfskosten als een auto aan vervanging toe is. De gespreide en overzichtelijke rekeningen zijn een zorg minder.