Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Een elektrische auto tweedehands kopen, waar doe je dit veilig?

Wanneer je graag goedkoop wilt rijden maar geen dure elektrische auto wilt kopen, dan kun je eens kijken naar een tweedehands model. Op de website Bynco vind je een groot assortiment kwalitatief goede tweedehands elektrische auto’s voor mooie prijzen. Wanneer je de prijs gaat vergelijken met andere aanbieders zie je dat deze inderdaad voordelig zijn. Dit komt omdat Bynco geen showroom heeft en ook geen salaris hoeft te betalen aan verkopend personeel. Deze enorme besparingen brengen zij terug in de verkoopprijs van de tweedehands elektrische auto’s.

Geen proefritje van een uurtje

De voordelige prijs heeft dus niets te maken met de kwaliteit van de tweedehands elektrische auto’s. In tegendeel, Bynco is zo zeker van de goede kwaliteit van de auto’s die zij aanbieden dat je een auto veertien dagen op proef mag uitproberen. Geen proefritje van een uurtje dus maar eentje die twee weken duurt. Kom je er in deze tijd achter dat dit toch niet de auto was die jij zocht, dan kun je deze kosteloos retourneren. De reden die je hiervoor hebt is overigens niet belangrijk, het kan zijn dat je de kleur toch niet zo mooi vindt, of dat het model kleiner is dan je verwachtte. 

Een nieuwe elektrische auto is voor veel mensen onbetaalbaar

Het produceren van een innovatieve elektromotor is vele malen duurder dan de productie van een benzine of diesel motor. Daarom zijn dergelijke auto’s ook een stuk prijziger. Maar wanneer je deze eenmaal in je bezit hebt, dan lopen de kosten qua besparing ineens heel hard naar beneden. Je hoeft namelijk geen wegenbelasting te betalen, ook het onderhoud van elektrische auto’s is veel minder kostbaar. En dan hebben we het nog niet over het verschil tussen tanken en opladen. Een elektrische auto tweedehands kopen doe je dus veilig en voordelig op Bynco.com