Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Een deurwaarder inschakelen in de omgeving van Amersfoort

Ik moest helaas een gerechtsdeurwaarder uit de omgeving van Amersfoort vinden die mij wilden helpen om in contact te komen met mensen die niet hun rekeningen wilden betalen van mijn bedrijf. Bij sommige klanten van mij heb ik een grote factuur gestuurd waarvan een groot geld bedrag, maar ineens heb ik helemaal geen contact meer met de klant en kan ik hem ook niet meer bereiken. Dit heeft mij veel geduld en tijd gekost en nu was ik er klaar mee. Nu moest ik zelf echt actie ondernemen.

Wat kan de deurwaarder uit Amersfoort voor mij betekenen?

Eerst moest ik een goede deurwaarder uit de omgeving van Amersfoort vinden die mij in deze situatie kon helpen. Ik had namelijk gelezen dat niet alle deurwaarders even goed waren en het probleem voor mij kunnen oplossen. Dus ik heb goede research gedaan naar verschillende bedrijven die mij konden helpen. Uiteindelijk kwam ik bij Groeneveld GDW en daar had ik een afspraak gepland met een deurwaarder om daar mijn verhaal kwijt te kunnen. Tijdens de afspraak had ik meteen een goede klik met de deurwaarder en hij zei dat hij mij goed kon helpen en dit voor mij kon regelen. Ik moest mijn gegevens aan hem gegeven en hi zou mij op de hoogte houden van de situatie en hoe alles verliep.

Een goede dienst geleverd

Na ongeveer een paar weken kreeg ik een update dat al twee klanten van mij het bedrag zouden terugbetalen binnen een week. Dit was echt goed nieuws en was er super blij mee! De deurwaarder had ook nog een klant die niet wilden meewerken en daarvan hoefde ik me geen zorgen over te maken want dat zouden zij mee aan de slag gaan. Ik weet niet hoe ze het hebben gedaan maar ik heb mijn geld gekregen door de goede service van de deurwaarder.

Groeneveld GDW

Wilt u meer weten over deze deurwaarder en het bedrijf in het algemeen? Bekijk dan de website van Groeneveld GDW voor meer informatie over alle diensten die zij aanbieden aan u en bedrijven.