Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Bijzondere pennen kopen en graveren

Close up of businessman or accountant hand holding pencil working on calculator to calculate financial data report, accountancy document and laptop computer at office, business concept

Maak een pen persoonlijk

Ga je jouw geliefde verrassen? Heeft jouw vriend net een eigen onderneming uit de grond gekregen? Of gaat je zus trouwen? Dit zijn allerlei gelegenheden om een mooie exclusieve balpen of vulpen cadeau te doen van een sterk merk als Cross, Parker, Montblanc, Waterman of Visconti bijvoorbeeld. Het mooie is dat je de keuze hebt om deze pennen te laten graveren met een eigen geschreven tekst die dan in de pen wordt gedrukt.

Vele merken

Het aanbod aan bijzonder schrijfgerei is groot. Wat dacht je van een Parker pen bij pengraveren.nl? Deze pennen behoren tot de toppers onder de schrijvers. Beroemde schrijvers maken veelvuldig gebruik van deze pennen. Kies bijvoorbeeld de Parker Duofold Prestige. De pennen bevatten perfecte inkt en ook een perfecte ligging in de hand. Je kunt er eindeloos mee schrijven in schriften, boeken en op diverse papiersoorten. Parker is een merk dat sinds 1888 al aan de weg timmert op het gebied van pennen. Wereldwijd wordt dit merk ook zeer veel gekocht. Een cross balpen kopen is ook een mogelijkheid. De pennen zijn net als Parker in sets van meer soorten pennen te koop. Schaf bijvoorbeeld de Cross Classic Century aan. Deze pen is ideaal voor een advocaat of ambtenaar om op zijn bureau te hebben liggen. Deze klassieke pen straalt pure luxe uit.

Hoe laat ik tekst in de pen zetten

Je kunt zowel met de normale service als met de spoedservice teksten met de mooiste lettertypen in de pen laten zetten. Je gaat bijvoorbeeld een Montblanc balpen bestellen. Kies voor een pen als de Montblanc Meisterstück LeGrand Gold. Hierbij heb je verschillende mogelijkheden voor het graveren. Met lettertype Arial heb je gratis een of twee regels. Tegen een meerprijs van slechts 9,95 kun je een plaquette tekst laten plaatsen op de pen.