Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Automotive op Instagram

Een van de belangrijkste vervoersmiddelen tegenwoordig, de auto. Het vervoersmiddel dat je gemakkelijk van A naar B kan verplaatsen. Tegenwoordig komen er ook steeds meer elektrische auto’s op de markt. De eisen van de kopers verschillen tegenwoordig heel erg. Het is dus aan de fabrikanten en verkopers duidelijk het doel om hier beter op in te gaan spelen. Hoe zorgen ze ervoor dat meer mensen geïnformeerd worden over de auto en welke mogelijkheden hierbij zijn? Een van deze strategieën kan opgepakt worden doormiddel van social media. Van de verschillende platformen springt er een in het bijzonder dan uit, namelijk Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Denk bijvoorbeeld aan een auto die nieuw op de markt komt. De fabrikanten kunnen hiervan foto’s posten om mensen hiervan op de hoogte te houden. Ditzelfde geldt voor de verkopers. Zij kunnen dit laten zien aan de mensen waardoor zij eerder naar de zaak komen. Dit zal ertoe leiden dat deze mensen eerder de auto zullen gaan kopen, wat kan leiden tot een omzetvergroting.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!