Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Abstracte kunst bestellen

Er is veel abstracte kunst te vinden in onze webshop. Het voordeel van abstracte kunstwerken is dat je jouw creatieve brein prikkelt. Maar ook dat van vrienden of familie die op bezoek komen. Vaak moet je even kijken voor je precies kan zien wat het is. Maar het is wel iets wat in bijna ieder interieur goed staat. Je kunt dus eindeloos combineren tot je de juist stijl hebt gevonden die bij jou past. Het is ook een persoonlijk geschenk wat je weg kunt geven. Houd je collega er mee op na jaren trouwe dienst? Zorg dan dat hij of zij je niet meer vergeet met een prachtig abstract kunstwerk. Maar ook kun je dit cadeau doen voor een jubileum of verjaardag. Het is en blijft altijd een origineel en persoonlijk cadeau. Hiermee laat jij zien hoe waardevol diegene is en wat hij of zij betekent heeft voor je.

Een goed jubileum cadeau bedenken

Je collega werkt 20 jaar bij het bedrijf en je wilt iets speciaals doen. Kies dan voor 20 jaar jubileum cadeau collega in onze webshop. Wij hebben prachtige tegels waarop teksten staan die je kunt bestellen. Zo kun je een persoonlijke boodschap over brengen op hem of haar. Maar ook kun je ervoor kiezen om een prachtig beeld te doen. Woont je collega groot kies dan een van de bronzen of keramieke beelden voor in de tuin. Heeft je collega een kleine woonruimte kies dan voor een kleiner beeld of ander kunstwerk. Je hebt bij ons in de webshop de meest persoonlijke items. Zo laat je zien dat de jarenlange inzet gewaardeerd wordt. Maar ook zal diegene nog vaak aan je terugdenken.

Liefdevolle bronzen beelden

Het ideale cadeau voor je geliefde is bronzen beeld liefde. Een bronzen beeld is vaak een geschenk wat je aan je dierbaren, partner of familie geeft met liefde. Het is dus ook belangrijk dat deze vol liefde worden gemaakt. En dit is nu net waar onze kunstenaars goed in zijn. Je vindt diverse reeds voltooide werken die je direct kunt bestellen en snel in huis hebt. Maar ook kun je ervoor kiezen om een beeld op maat te laten maken. Dit maakt het net wat persoonlijker en dan zit er nog meer liefde in het werk. Of je nu gaat voor een groot beeld wat je in de tuin of op de oprit plaats. Of dat je kiest voor een kunstwerk wat klein en compact is zodat het niet te veel ruimte in neemt. Je vind het allemaal bij ons!

Sculpturen

Je kunt sculpturen van www.artihove.nl direct bestellen. Ook sculpturen zitten in onze vaste collectie. Dit stukje beeldhouwwerk is met liefde gemaakt waardoor het een persoonlijke touch heeft. Vaak worden ze in opbouwende mode gemaakt zodat je het beste resultaat kunt krijgen. Dit zie je dan ook terug in de producten die wij in de webshop verkopen. Maar het is ook mogelijk om met andere methodes te werken. Hiervoor kun je ons je maatwerk opdracht mailen.