Financieel Goed Geregeld

Regel uw financiën goed

Wat is een schuldhulpverlening?

Wanneer je in de schulden geraakt is dit behoorlijk vervelend. Het heeft dan ook een heel grote impact op je leven. Je kunt misschien niet meer het overzicht bewaren die je voorheen wel had of durf geen nieuwe post meer te openen. Het kan zich dan ook op veel manieren tot uiting brengen. Waardoor het goed is om hulp te zoeken wanneer je schulden hebt.

Bij schuldhulpverlening Amsterdam zien wij het vaak dat er te laat naar hulp gezocht is waardoor er meer schade dan nodig geleden is. Zonde! Daarom is het juist goed om niet nog langer te wachten. Kies vandaag nog voor de juiste hulp.

Kan iedereen schuldhulp krijgen?

Wanneer je schulden hebt kun je hulp krijgen. Dat is helemaal geen enkel probleem. Maar vaak duurt het even voor je naar hulp op zoek gaat. Het is niet zomaar iets waarmee je te koop loopt. Daarom is het belangrijk om de waarde van hulp bij schulden te vinden. Want daarmee maak je de eerste stap. En stel je nu eens voor wat het je kan opleveren als je echt uit de schulden kunt komen. Dat is toch van grote waarde. 

Hoe ontstaat huiselijk geweld?

Het hebben van schulden doet veel met je. Het is daardoor ook een van de redenen waar huiselijk geweld door ontstaat. Je kunt je misschien voorstellen dat je veel last van druk en stress hebt. Dat je dit op langere termijn zal afreageren op familie of je partner. Het komt in de beste families voor. Maar het is ook een reden om hulp te zoeken. Zowel als je geweld hebt gepleegd als slachtoffer. Vaak is het onbedoeld en komt het voort uit stress en zorgen. Het is bovendien niet toelaatbaar om welke reden dan ook om huiselijk geweld te plegen. 

Waarom heeft schulden hebben zoveel impact?

Het hebben van schulden doet veel met mensen. Het zorgt voor stress en problemen als het om gezondheid gaat. Daarom is het belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen en tijdig naar goede hulp zoekt. Met de juiste hulp bereik je nu eenmaal meer en zorg je dat je uit de schulden kunt komen. Wacht er dus niet op en ga ermee aan de slag. Hoe lastig dit ook is.